nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Sunday, January 09, 2005

babysim och anekdoter

Den här veckan är det roliga veckan. Dét är massor av roliga saker som ska ske den här veckan. På måndag är det första ggn på babysimmet och det ser jag verkligen fram emot. Men det råder förvirring huruvida Nora måste ha riktiga badkläder på sig eller bomullsunderbyxor räcker. Om man tänker på att ungar inte hennes ålder säger till om de behöver poh-poh så verkar ju riktiga absorberande badbrallor att föredra. Tänk dig själv 10 ungar i samma lilla basäng - där ska hon dyka och jag stå!
Sen är det lördag då ska vi ha Alevadsmiddag, en ca 30 åriga tradition, som innebär att hela Alevadssläkten ( ex-fruar, nya män, gemensamma barn, plast- barn, dvs en salig blandning) träffas på knytis hemma hos varierande person. Det är så roligt att se alla varje år. Man hinner inte snacka ordentligt med många, man har mest sjå att se till att man får en sittplats, men vilken grej att ses varje år. Nu börjar vi kusiner få barn så från ca 12 st är vi nu 35 st. Mycket coolt! För de "ingifta" som varit med ett par ggr är snacket om spanienresan och alla bravader ganska tjatigt, men det hör liksom till. Vi måste snacka om när Gösta fick starksenap i ögat eller när Ewa skulle lära sig dyka i poolen och Dan (sonen) skämdes så han grät eller hur tjejkusinerna alltid blockerade spegeln i husvagnen. Allt det där vet vi men vi måste snacka om det. Noras första alevadsmiddag!
Och på söndag kommer farmor och Rolle hit igen. Värsta braiga veckan!


1 Comments:

  • At 5:05 pm , Blogger Minna said...

    Jag vill också följa med på Alevads-convention. Jag är dock inte så sugen på att följa med när du ska bada i bajsvatten... hahaha.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home