nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Tuesday, February 01, 2005

abu-graibledaren

Efter en horribelt stökig natt; Nora vaknade och skrek typ hela tiden, hon skulle lätt få jobb på Abu-graibfängelset som tortyrledare, bäddade vi ner henne i vagnen och körde ut henne kl 07!!??! Det var fortfarande mörkt ute.. Hon sov innan jag hann stänga dörren. Hon kommer nog bli en riktig Unga-örnare som sover under bar himmel året om!? Eller så får vi bygga ett uterum till henne? När jag sitter i soffan och stirrar på morgonnyheterna med tomma ögon är ironiskt nog nån känd barnpsykolog gäst och svarar på frågor om barns sömn. När jag orkar ska jag maila henne och fråga "Hur i helvete gör man?"
När vi hade sovit ett par timmar stack vi till Globen och fikade med Geraldine och trots att Nora fortfarande var lite trött charmade hon Geraldine rejält. Geraldine tyckte att det var dax för dem att vara barnvakt. Jag log inombords och svarade "Vad sägs om i helgen?" När vi var i Globen hoppade vi in en fotoautomat och tog kort, som Jörgen fick för att han är hemma och är sjuk och som plåster på såren för att han fick ta hundpasset mellan 05-07 imorse.

2 Comments:

  • At 11:41 pm , Anonymous Anonymous said...

    Har framkallat 40 bilder av Nora.........ler på VARENDA bild.Det var dagtid kanske ska fotografen komma nattetid ??

     
  • At 3:00 pm , Blogger Minna said...

    haha, hur tänkte ni när ni körde ut henne på verandan? Att ni skulle lämna henne åt räven? Komiskt för den som läser - men inte så komiskt för den som är med...

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home