nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Sunday, January 15, 2006

fröken frö

Trots att Nora vart lite snorig och varm under helgen har hon vart högintensiv. Hon har har krävt total uppmärksamhet hela tiden. Har vi inte läst hennes favvoböcker (dom läser vi om och om och om igen) så har hon hittat på hyss, typ som "Ok, skit i att läsa Viggo men då kommer katten att få lida". Stackars katten har fått utstå mycket den här helgen. Viggo-böcker i skallen, svans-snurrningar mmm. Igår hittade jag henne när hon tryckte ner katten, med värsta greppet runt hans nacke,och sa "titt! titt!" Vilken jag tror betyder sitt Imorgon är det dagmamman igen.

3 Comments:

  • At 9:02 am , Anonymous Anonymous said...

    Det är väl djurplågeri med STOR kärlek tror jag? :-) Jag är rädd att katterna gör uppror snart... De verkar så otroligt samlade, som lugnet själv. Känns mysko.

     
  • At 9:27 am , Blogger hampa said...

    Katterna måste ju känna att det är barn, för de hade inte vart lika tålmodiga med oss!?

    Hur går invänjningen?

     
  • At 8:49 pm , Anonymous Anonymous said...

    Det går väl ganska bra. Du vet ju hur kärvänlig Nova kan vara med människor hon inte känner... Inte så lite skeptisk. Men nu har faktiskt den ena fröken blivit godkänd (?) av henne eftersom hon fick lyfta henne utan protester när de lekte idag... På torsdag ska hon äta lunch där för första gången. Lycka till säger jag till dom urgulliga dagisfröknarna!

    Hon vill inte lämna dagis när det är dags att gå därifrån, himla skojjiga leksaker där... hihi. det ordnar nog upp sig det där...

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home