nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Saturday, April 29, 2006

Nedrakning

Nu ar det lordag och fyra dagar kvar innan vi aker hemat. Nedrakningen har borjat sa sakta. Det ar alltid vemodigt nar de man traffar under semestern aker hemat. Forst akte mormor och Perre for en dryg vecka sedan och i forrgar akte vara omrodesgrannar, familjen fran Boras, Robin och Alexander och deras foraldrar. Eller som Nora sager 'Jobin - Sander '.

Men nu nar vi ar pa upploppet sa gor vi vad vi kan for att njuta till fullo av de sista dagarna. Vi badar, solar och SOVER! Idag pa dagen var vi och tittade pa apor. Nora tyckte det var jattekul.

En del av nedrakningen ar att prata med Nora om att aka hem till Farsta och att prata om alla vi saknar och snart skall traffa igen. Samor, Jolle, Mojke, Karin, Mommo, Pejje, Milla, No-a, Henke, Toia, Malin, Dennis, Bell, Daaan, Loos ...listan som Nora rabblar upp kan goras lang.

Noras pappa borjar langta efter stuvade makaroner, falukorv och en dator med svenska tecken.

3 Comments:

  • At 1:53 pm , Anonymous Anonymous said...

    Hej på er!
    Det låter som om ni har haft en bra semester : -) Passa på att njut av de sista dagarna. Ja, jag vet, man glömmer helt enkelt bort hur bra man har det där nere. Efter ett tag tar man det för givet...
    Det ska bli så kul att ses igen, känns som om det var en hel evighet sedan (eftersom vi var borta så länge innan ni åkte)
    Ang. jörgon och hans dator, när jag kom hem var det svårt att sluta använda a:et istället för å och ä och o:e istället för ö, ja, ni förstår : -)
    P.S. Ni kommer väl ihåg att Kungen fyller 60 år idag (valborg), ha.ha. Ni har väl tagit fram svenska flaggan och tryckt ner i sanden, eller..??? d.s.
    Bamsekramar från Vidja

     
  • At 3:28 pm , Blogger hampa said...

    Javisst. Vi firar med singha och nationalsangen:)

     
  • At 11:00 am , Anonymous Anonymous said...

    Hello! Vi saknar er också! Det skulle blir svensk försommartemp (dvs runt 18) lagom till helgen - då blir chocken inte lika stor för er när ni kommer hem! hihi.

    Hoppas ni fick lite hemlängtan när ni fick mailet med foton från fagersjö! :-)

    Vi ses snart, kramar från oss!

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home