nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Friday, April 28, 2006

Pa luffen

Vi har vart ute och flangt lite. Forst var vi pa en liten o, som var 8 km i omkrets och vi var endast 14 turister dar. Gissa om Nora var popular bland personalen! Faktiskt sa att jag blev skitirriterad nar vi skulle ata. Personalen stod 2 meter bort vinkade till Nora, gick forbi nop henne i kinderna och nastan lytfe upp henne. Vanligt, ja visst men nar det ar svart nog att fa henne att ata i varmen underlattde det inte.
Det var sa dar sagolikt vackert att jag ville sommajobba dar. Jorgen varade krasst "du kommer sta ut i tva veckor" Det ar val sant.. Nora fick sin forsta saltvattens kallsup, traffade en kvinna som hade 2 hundar och en med valpar. Nora som ar helt hundgalen ville spendera all sin tid hos de kelsjuka valparna. Hade Tv pa rummet - kandes hur lyxigt som helst. Efter tva dagar akte vi vidare till Koh Tao som ar ett popular dyk-snorklingsstalle. Ganska likt Phi Phi. Ocksa vackert och sa Thailand men som sagt mycket mer turistigt. Det har varit coolt att resa med Nora. Hon har klarat det asbra. Bara somnat i vart kna nar vi akt buss, suttit still i baten. Charmat och busat vart hon an kommit. Tilloch med atit ris och thaimat.
Nu ar vi tillbaka i Hua hin, alla andra familjer pa vart omrade har akt hem sa det kanns lite ensamt. Vi ska nog fordiva tiden.

2 Comments:

  • At 11:40 pm , Anonymous Anonymous said...

    Det låter helt underbart! Så skönt!! Nej, jag är inte avis...

     
  • At 2:02 pm , Anonymous Anonymous said...

    Vi ar inne pa 4:dje veckan nu och tyvarr glommer man bort hur skont man har de. Typ vart f-n ska vi ata mat idag da? AAh, va jobbigt att valja.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home