nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Monday, May 15, 2006

Monchichi


Eftersom jag lider av "slängsjukan", Jörgen har diagnostiserat mig, och mer än gärna slänger saker som vi för tillfället inte använder eller har flera utav så är det med en klump i magen som jag ser Nora få en massa fula saker som jag haft när jag var liten. I helgen fick hon min gamla Monchichi av sin mormor. Ni vet dom där skitfula ap-nallarna med ansikte av hårdplast. Den är sliten och ruggad men numera Noras bästa sak efter täcke och kudde. Idag har vi vart hemma eftersom Nora har feber så det innebär att förutom att täcke och kudde skulle med överallt så ska numera äcke-bäcke apan med. Sist Nora var sjuk så var hon ju helt däckad av feber viket hon inte var idag. Idag hade hon kraft att bestämma att apan skulle me, apan sitta där, mamma sitta där osv osv. Hon är som en liten miniboss här hemma. Säger vart man ska sitta, om man ska sitta eller ligga. Ja, listan över hennes kommandon kan göras lång

4 Comments:

  • At 8:55 am , Anonymous Anonymous said...

    oh! vilken flashback! jisses va man älskade de där små aporna! MonAmi, Monchichi och vem har väl inte glömt alla barbie och cindydockor. De senare med diverse snygg-snagg-frisyrer från salong "lilla Victoria".

    Jag förstår ert problem med mini-bossen, vi har en hemma hos oss också. Som idag är hemma med pappa pga en rejäl förkylning. Men inte är hon däckad för det! Det är full fart på truten i alla fall. hihi.

     
  • At 11:53 pm , Blogger hampa said...

    Nora har tom börjat sagt åt katten vad han får göra och inte göra. "Inte sitta där" Han är väl den enda som inte hon inte lyckats köra me :)

     
  • At 3:17 pm , Anonymous Anonymous said...

    Hanna du verkligen ääääälskade monchichin när du var liten så ni har så många likheter typ "lillbossen" osv
    mormor Ewa

     
  • At 8:30 pm , Blogger hampa said...

    mormor Ewa: Jag tror inte ett ögonblick på att jag var nån som försökte bossa när jag var liten. Se på mig nu. Så timid och tillbakadragen :)

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home