nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Friday, August 18, 2006

Ja må hon leva

Jag är forfarnde helt slut efter att ha firat Noras 2-års dag. Det var en urmysig dag men det måste ha varit en skitmärklig dag för Nora. Det började med att jag och Jörgen överaskade Nora med frukost på sängen. En bricka med smörgås och ett liten ljus på, och så sjöng vi (med sköna morgonröster) Ja må hon leva. Hon såg ut som ett frågetecken.. Sen kom dagmamman och alla barnen hem till henne. Malin och Isabell var också med och lekte fast dom inte brukar. Efter några timmars normalitet dvs lunchsovning och mellis kom morbror Dan, sen kom kompisen Nova och hennes pappa med ett paket innehållande ett lila monster som sjöng och dansade när man tryckte den på fötterna. Det första Nora sa var "Tycker inte om", "Pratar mycket". Vi skrattade med hon blev rädd :)
Sen kom släkten. Alla kom på samma dag. Farmor och Rolle, mormor och Perre, Morfar och Karin. Minna och Mattias kom också fast utan Johan. Hon tänkte säkert att nu kan det inte bli konstigare men det blev det. För hon fick äta massa chokladkex innan maten och ingen sa nått.

Hon somnade gott mycket senare än vanligt. Hoppas du hade en bra födelsedag älskade Nora.

5 Comments:

  • At 12:45 am , Anonymous Anonymous said...

    Gulligt!! Det är så roligt,är de är små och fortfarande blir överraskade!

     
  • At 11:05 am , Blogger Minna said...

    Hoppas att hon får glädje av de fina klistermärkena. och att du inte behöver skrapa bort dem från era nymålade väggar... hehehhe.

     
  • At 12:06 pm , Blogger hampa said...

    Mia: Och fortfarande tacksamma:)
    Minna: Min tanke är att klistra på dom på stolarna hon fick, vi får se om hon har samma tanke..

     
  • At 8:58 pm , Anonymous Anonymous said...

    och farmors tydligaste minne av den 2-årsdagen blir en liten Nora som står alldeles stilla på en pall och lyssnar och försiktigt säger "igen", när vi sjungit jamåhonleva 2 gånger redan ... , ja det måste ha varit en konstig dag!

     
  • At 10:59 pm , Blogger hampa said...

    Snacka om att njuta av all uppmärksamhet. Om några år får vi väl inte ens sjunga för henne :)

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home