nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Friday, September 15, 2006

Fredagsmys

>


Fredagsmys innebär: familjen äter och dricker gott tillsammans, pratar, skrattar, leker. Ja, ni fattar. Lite helylle.. Hemma hos oss är fredagsmys god mat sen blir det lite hysteriskt. Nora är allmänt pubertal. Kan allt "slälv". Skriker JAAG KAN LÄLPA MIIG. Sen skriker hon högt när hon inte kan.. Telefonen ringer, vi blir oense om vad vi ska göra i helgen, vi jagar Nora med tandborste och nattlinne. Hon försöker spela ut oss genom att säga "Nora och mamma åka, inte pappa" eller "Nora och pappa läsa, inte mamma". Hon avslutar sin dag med att viska en massa saker i våra öron - gapskrattandes. Vi fortsätter vårt fredagsmys med varsin Lap-top och en skål smågodis med Idol i bakgrunden.

4 Comments:

  • At 10:20 am , Anonymous Anonymous said...

    Vänta här nu.... Jag trodde att fredagsmys innebär tv tillsammans medans det fortfarande finns godis kvar i skålen...Det gäller att ha en STOR skål..

     
  • At 4:25 pm , Blogger hampa said...

    Vi är hycklare. Vi äter gärna godis själva men vill inte att Nora äter så därför har vi en pytteskål framme (och resten gömt i köket..)

     
  • At 11:39 am , Anonymous Anonymous said...

    Det var inte så många år sedan, som ungarna kom på att det fanns något som hette "på vägen hem godis". Några få bitar som man åt innan man kom hem från affären... Plötsligt var det lättare att få sällskap till affären...

     
  • At 8:20 pm , Blogger hampa said...

    Mmmm. Den kör jag med me, fast till mig själv :)

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home