nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Thursday, March 22, 2007


Nora och jag har haft värsta sköna dan idag. Först åkte vi in till stan och blev kära i en fotölj från ROOM men innan dess väntade vi på tidsoptimisten Karo (även kallad Ewert) nere i tunnelbanan. Där stod vi och glodde på folk som hade bråttom. Medans vi bara hade all tid i världen; vi gjorde sånt som kids vill göra men mammor vanligtvis tycker är tråkigt. Vi tittade och kände på konstverk, klättrade på grindar och hoppade på ett ben. Sen när vi var kära åkte vi tunnelbanan hem till förorten och åt lunch i centrum. Hon är liksom en stor tjej nu. Säger vad hon vill ha till lunch (Pasta m spenat och lax) äter sig mätt utan tjafs och kladd. Där satt vi med Ewert och åt, snackade och fantiserade om livet. Kontentan blev att Nora får göra följande saker när hon är sex år. (Detta enligt henne själv)

1. Klättra upp på vinden

2. Åka tunnelbana själv. (Njae, vi väntar typ 10 år)

3. Åka med mormor till Thailand.


Sen spikade vi upp den jättefina tavlan som Minna gjort. Värsta sköna dan.

4 Comments:

  • At 2:36 pm , Anonymous Anonymous said...

    Alla hennes kompisar måste vara jätteavis...klättra på grindar...etc..Föräldrarna skitsura, för de vill ju inte klättra.

     
  • At 3:02 pm , Blogger hampa said...

    Alis: Än så länge uppskattar hon sånt betende. Själv kommer jag ihåg farsan som kunde bli VÄLDIGT pinsam ute på stan.:D Fast då var jag ju ngt äldre.

     
  • At 3:34 pm , Blogger Minna said...

    AMAZING!!!! ;D

     
  • At 3:50 pm , Blogger hampa said...

    Minna: Hur AMAZING som helst!! Kolla in hur fint färgerna passar.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home