nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Saturday, June 30, 2007

kräkläge

Katten har en fästing i rövhålet. Jag tror jag spyr..

Friday, June 29, 2007

Semester-panik

Min semesterångest börjar tillta och jag börjar känns mig stressad över att vi inte har nått inplanerat. Tidigare kändes det skönt att ha 4 veckor ledigt och bara va hemma och slappa. "Göra allt det där man aldrig hinner" Läs rensa fucking ogräs. Kul semster - rensa ogräs, iförd regnställ då eller??

Buhu, jag vill hyra en stuga nånstans. Gärna nära en badstrand. Men då måste det vara solsken hela tiden annars får jag panik.

Wednesday, June 27, 2007

Lampan



Jag skiter i att berätta om våran midsommarhelg. Jag vill hellre visa den coola lampan Nora fått. En släkting och hennes man har designat och tillverkat den.


Och den snarkade Katten får va med i dag.

Wednesday, June 20, 2007

back in town


En vecka går oerhört fort när man har semester. Men vi hann iallafall bada, sola, dricka lite vin, garva så tårarna rann, och lyxigast av allt sova middag i flera timmar varje dag.


Nu är jag tillbaka till mitt ogräs och har ägnat timmar åt rensning men det syns ju knappt. Byte hyresrätt någon?

Tuesday, June 12, 2007

Kroatien

Jag, Nora och morsan sticker till Kroatien om ett par timmar. Det ska bli så skönt. Och förhoppningsvis är väderleksrapporten för Split helt fel - den visar omväxlande med regn...

Thursday, June 07, 2007

sommar






Nu är det sommar när ungarna doftar glass, sand och solskyddsfaktor. Pappor och mammor grillar och tycker det är helt okej att barnen är uppe sent. we lööööv sommar.

Monday, June 04, 2007

sol-coach


Jag tänkte ta jobb som Sol-coach. Med egen hemsida. Typ solaförsiktigt.nu
Fan också!