nora&brorsan

Mest om Nora och nu med lillebror Frank, om livet i förorten med en lättretad mamma och en matnörd till pappa.

Thursday, September 21, 2006

Vid frukostbordet

När jag vid frukostbordet berättade för Nora att hon kommer att sova när jag kommer hem ikväll för att jag skall gå och titta på Hammarby så tittar hon på Hanna och säger:
"Jaaag vill också spela i Hammarby"

Jag förslog (till Hannas förtjusning) att de kunde titta på matchen på TV. Jaaaa!

Roligt. Undrar om hon tror att jag spelar i Hammarby? Eller tror hon det för att Hammarby har tagit -2 poäng på de senaste fem matcherna ...

Jag tror för övrigt att både jag och Nora lätt skulle platsa i startelvan just nu. Vi kanske skulle bli avblåsta för några hands, men ändå ...

Friday, September 15, 2006

Fredagsmys

>


Fredagsmys innebär: familjen äter och dricker gott tillsammans, pratar, skrattar, leker. Ja, ni fattar. Lite helylle.. Hemma hos oss är fredagsmys god mat sen blir det lite hysteriskt. Nora är allmänt pubertal. Kan allt "slälv". Skriker JAAG KAN LÄLPA MIIG. Sen skriker hon högt när hon inte kan.. Telefonen ringer, vi blir oense om vad vi ska göra i helgen, vi jagar Nora med tandborste och nattlinne. Hon försöker spela ut oss genom att säga "Nora och mamma åka, inte pappa" eller "Nora och pappa läsa, inte mamma". Hon avslutar sin dag med att viska en massa saker i våra öron - gapskrattandes. Vi fortsätter vårt fredagsmys med varsin Lap-top och en skål smågodis med Idol i bakgrunden.

Sunday, September 03, 2006

Måndag hela veckan

Måndag fredag måndag fredag. Det är sjukt va fort dagarna går. Jag kommer snart vara 100 år om tiden ska fortsätta gå så fort. Vi har iallafall hunnit gunga i parken, vart på Bauhaus, bråkat och ätit kräftor. En givande helg..

Saturday, September 02, 2006

stackars barn

Stackars barn. Noras helger kan inte vara så roliga. Antingen är hon på Bauhaus med Jörgen eller så är hon hemma och städar med mig. Det ska bli ändring på det. Igår var vi och badade i simhallen och idag har vi vart i skogen och letat blåbär.